Rammer​

Hver ung har en primær kontaktpædagog. I Villa Nord arbejdes der også med sekundær kontaktpædagog således, at den primære og sekundære kan spare med hinanden, men også såfremt den primære kontaktpædagog af den ene eller anden årsag er fraværende. På den måde sikrer vi, at der altid er et systematisk fokus på den unge. Den enkeltes kontaktpædagog har den primære kontakt til familien, skolen og er tovholder for arbejdet omkring den unge. Bl.a. udarbejder kontaktpædagogen i samarbejde med den unge, en udviklingsplan, som indeholder relevante målbare udviklingspunkter. Planen evalueres mindst hver 3. måned.

Den unge støttes i at indgå i sociale samspil, både i huset, i lokalmiljøet og i forhold til at opnå/vedligeholde venskaber f.eks. fra skolen eller hjemmemiljøet. Ligesom de unge støttes i at benytte fritidstilbud, såfremt de er motiveret for dette.

Vi ønsker at understøtte de unges oplevelse af at have indflydelse på eget liv og miljøet i huset, samt at præsentere dem for demokratiske processer. Dette bl.a. ved at vi holder husmøder 1. torsdag i måneden, hvor de unge får mulighed for at forholde sig til og tage beslutning omkring relevante emner. I Villa Nord har de unge, i samråd med personalet, opstillet husrammer for, hvordan man som ung i huset respekterer hinanden bedst muligt.

Vi er opmærksomme på betydningen af et tæt og respektfuldt samarbejde med familien og/eller andre relevante relationer. Familien bliver inddraget i tiltag omkring den unge, og vi står gerne til rådighed med sparring og ideer, hvor familien måtte ønske det.

Villa Nord lægger vægt på, at personalet har et anerkendende menneskesyn, relevant uddannelse og erfaring.

Alle ansatte får løbende supervision.​

Vi glæder os til at blive en tryg base for de anbragte unge

Har du spørgsmål til proceduren på Opholdsstedet Villa Nord? 

Eller vil du vide mere om, hvad vi kan tilbyde anbragte unge? 

Så er du mere end velkommen til at skrive til os, enten via e-mail, eller ved at udfylde formularen her på siden.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Har du spørgsmål? Udfyld formularen her på siden

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
villa nord_logo lys

S/I Opholdsstedet Villa Nord

Peter Hildes Vej 9, 3230 Græsted​

Klik her for rutevejledning

Telefon: 28 32 19 15

E-mail: cj@villanord3230.dk

CVR​: 36317361

Kontakt

Leder Camilla Jensen 28 32 19 15

Villa Nord: 41 81 72 70