Fysiske rammer​

Villa Nord er en bolig på ca. 300 m2 beliggende i Gribskov kommune. Villa Nord ligger i centrum af Blistrup, 3230 Græsted og har dannet rammerne for huset siden 1. juli 2022. Villa Nord ligger tæt på handlemuligheder og offentlig transport med hurtige forbindelser til Helsinge, Gilleleje, Hillerød, Helsingør og København.

Villa Nord har plads til 8 unge. Hver ung har eget værelse på min. 10 m2. Boligen er fordelt på 3 etager.

Stueetagen indeholder stort opholdsrum i forbindelse med åbent køkken. Køkkenet er indrettet med mulighed for, at flere unge af gangen kan lave mad samtidig med støtte fra personalet. I stueetagen finder man også 3 ungeværelser samt personalerum og kontor. Derudover et toilet.

På 1. salen er der 5 ungeværelser og et stort opholdsrum med sofa, tv og spisebord, som kan bruges af de unge. Rummet kan også benyttes, hvis de unge inviterer gæster udefra. Det er vores erfaring at flere af de unge har glæde af, at kunne invitere familie på besøg i hvad de ser som deres hjem.

På 1. salen er der 2 badeværelser.

I kælderplan er Villa Nords vaskerum, hvor der er 2 vaskemaskiner og 2 tørretumblere, som de unge frit kan benytte. I forlængelse af vaskerummet, findes Villa Nords 4. badeværelse. Derudover er der i kælderplan et stor mødelokale samt personalefaciliteter.

Villa Nords udeområder rummer to store terrasser, hvor der er mulighed for ophold. Den éne af terrasserne er forbeholdt de unge, og det er også på denne terrasse, vi griller og spiser udenfor, når vejret er til det.

Det har været en stor prioritet for personalet og de unge i Villa Nord, at skabe et hus med hjemlige omgivelser, hvilket vi synes, vi er lykkedes med.

Vi glæder os til at blive en tryg base for de anbragte unge

Har du spørgsmål til proceduren på Opholdsstedet Villa Nord? 

Eller vil du vide mere om, hvad vi kan tilbyde anbragte unge? 

Så er du mere end velkommen til at skrive til os, enten via e-mail, eller ved at udfylde formularen her på siden.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Har du spørgsmål? Udfyld formularen her på siden

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
villa nord_logo lys

S/I Opholdsstedet Villa Nord

Peter Hildes Vej 9, 3230 Græsted​

Klik her for rutevejledning

Telefon: 28 32 19 15

E-mail: cj@villanord3230.dk

CVR​: 36317361

Kontakt

Leder Camilla Jensen 28 32 19 15

Villa Nord: 41 81 72 70