Pædagogik​

​Villa Nord anvender en systemisk narrativ tilgang. Vi arbejder ud fra et menneskesyn om, at alle mennesker har styrker og kompetencer, de kan benytte i eget liv. Vi tror på, at med den rette indsats kan denunge finde og udvikle kompetencer, til at italesætte og finde mening i egen livshistorie.

Vi tror på et anerkendelse, inddragende og tillidsfuldt samvær unge og personale imellem. Vi har fokus på samarbejde, trivsel og tryghed med henblik på at udvikle de unges almene, sociale og personlige kompetencer. Vi ønsker at opnå, at de unge overlever at have indflydelse på eget liv. Vi kravs- og forventnings tilpasser ud fra den enkelte unge. Vi ønsker, at den unge har tillid til sig selv og til andre. Vi tilskynder dem til at tage ansvar for egne mål og handlinger og støtter dem i evnen til at håndtere livet.

I Villa Nord lægger vi stor vægt på at støtte de unge til egenhændigt at tage ansvar for egen ungdomsliv. Dette gøres bl.a. ved at møde de unge med stor nysgerrighed og guide dem i de problemstillinger, som de unge møder i hverdagen. Personalet støtter de unge i sociale kompetencer, botræning, hygiejne, kost og uddannelse, med et stort fokus på at de unge selv er en del i at tage ansvar for læring og egen udvikling. Dette gøres bl.a. med udviklingsmål, som den unge selv er med til at definere. Dette opstilles i samråd med den unge 4 gange årligt.

Vi arbejder ud fra et helhedsorienteret syn på den unge, hvorfor vi vægter samarbejdet med skole, uddannelsessteder, familie og betydningsfulde relationer højt.​

Vi glæder os til at blive en tryg base for de anbragte unge

Har du spørgsmål til proceduren på Opholdsstedet Villa Nord? 

Eller vil du vide mere om, hvad vi kan tilbyde anbragte unge? 

Så er du mere end velkommen til at skrive til os, enten via e-mail, eller ved at udfylde formularen her på siden.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Har du spørgsmål? Udfyld formularen her på siden

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
villa nord_logo lys

S/I Opholdsstedet Villa Nord

Peter Hildes Vej 9, 3230 Græsted​

Klik her for rutevejledning

Telefon: 28 32 19 15

E-mail: cj@villanord3230.dk

CVR​: 36317361

Kontakt

Leder Camilla Jensen 28 32 19 15

Villa Nord: 41 81 72 70